1-3 werkdagen levertijd ✔ Unieke handgemaakte producten ✔ 9,7/10 klantbeoordeling
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij zijn Robert en Sabine van Laar.
 
Onze webshop heet Ibiza Sfeer omdat wij van dat relaxte mediterraanse sfeertje houden, de zogenaamde "Ibiza Sfeer" Na een zoektocht op internet naar trendy "Ibiza" artikelen, waar deze vandaan komen, kwamen we telkens weer op Bali Indonesië uit. Hier hebben ze werkelijk prachtige handgemaakte creaties. Doordat het allemaal met de hand gemaakt wordt is ieder exemplaar uniek, en daar houden wij van! Unieke spullen.

We zijn daarom naar het mooie Bali gevlogen om de mooiste creaties in te kopen en hopen jullie net zo enthousiast te maken voor deze artikelen. We hebben ook prachtige foto's mogen maken van de "kunstenaars" (want dat zijn deze mensen echt) die aan het werk zijn. Het zijn echt zulke lieve en gastvrije mensen.

Onze veelzijdigheid aan artikelen maakt onze webshop uniek. Wij verkopen vederlichte dromenvangers tot loeizware boomstamtafels en tuinbeelden. Door ons rechtstreekse contact kunnen wij vaak aan bepaalde speciale wensen voldoen zoals een dressoir op maat of een bepaald tuinbeeld dat in Nederland niet te verkrijgen is.

Macramé is onze eigen specialiteit, we maken wandkleden en plantenhangers op maat. Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen in onze webshop? Volg ons dan op onze socials, facebook, instagram, twitter en pinterest. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Saludos,
Robert en Sabine
Foto

Neem direct contact op


Bel: 06-13503456 

Mail;Info@ibizasfeer.nl 

Beoordeling


Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Door gebruik te maken van onze website accepteert u onze cookies
Accepteer geselecteerde cookies